Accessoires

Accessoires

Uw badkamer of toiletruimte is uitgezocht en compleet geinstalleerd. Dan kunt u nu beginnen met het aankleden van deze ruimtes. Het aanschaffen van badkamers accessoires is eigenlijk het leukste gedeelte en maakt uw badkamer helemaal af. Bekijk hieronder de diverse accessoires die u kunt aanschaffen bij Johan Seggers installatietechniek.

Bent u op zoek naar een toiletrol houder, zeepdispenser, spiegel, toiletborstel of handdoekrekje? Kom langs in onze badkamer showroom en bekijk de mooiste accessoires of laat u adviseren door één van onze deskundige adviseurs. Maak direct een afspraak.

Schoonmaakmiddelen Schoonmaakproducten

Om uw badkamer zo goed als nieuw te houden, is het schoonmaken hiervan essentieel. Belangrijk is dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt bij het schoonmaken van uw badkamer.

Bij Johan Seggers Installatietechniek helpen we u graag op weg met tips voor een schone badkamer. De schoonmaak- en onderhoudsproducten van het Bad in Beeld huismerk zijn biologisch afbreekbaar en vriendelijk voor de huid!

Aanbieding

In onze showroom hebben we een ruim assortiment badkamer schoonmaakmiddelen zoals de totaalreiniger, badkamer superglans, glasreiniger, antikalk coating, whirlpoolreiniger en meer. Bij aanschaf van 3 schoonmaakproducten betaalt u er slechts 2! 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak