WellnessWellness

Zoekt u wellness voor bij u thuis? Wij hebben sinds kort een sunshower in de showroom en krijgen binnenkort een stoomcabine van cleopatra in de showroom! Maak direct een afspraak voor het beste wellness advies.

Sunshower

Met de Sunshower Combi geniet u tijdens het douchen van gedoseerd zonlicht en de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Verdubbel uw vitamine D met het gebruik van de Sunshower. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel. Door regelmatig gebruik zal de huid door het gedoseerde zonlicht zeer geleidelijk een gezond zomers kleurtje krijgen.

Infrarood

Korte golf infraroodlicht zorgt voor directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd, waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk zijn. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door deze infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.

Stoom

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid.
Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid leiden tot maximale ontspanning en vitalisering.
Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning.

Stomen is gezond!
-    Stoom reinigt uw huid intens
-    Stoom stimuleert de bloedcirculatie
-    Stoom reguleert de vochtbalans van uw huid
-    Stoom helpt u tegen verkoudheid
-    Stoom helpt u heerlijk ontspannen

Whirlpool

Baden geeft je een gevoel van rust, ontspanning en welbehagen.
Even weg uit het normale drukke bestaan. Een spel tussen warmte, water en lucht zorgt voor een sensationele beleving. Masserend, bruisend, verkwikkend: laat het water voor je werken zoals jij dat wilt. Whirlpoolsystemen geven je nieuwe kracht, energie en volledige ontspanning.
Er zijn verschillende soorten whirlpoolsystemen zoals Spa-systeem (werk met lucht) Hydro-systeem ( werkt met water) en combi-systemen die op zowel water als lucht werken.

Meer informatie over onze wellness producten? Neem direct contact met ons op!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak