WMO aanpassingen

Bij Johan Seggers Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in het toepassen van WMO aanpassingen in uw badkamer of toiletruimte. Een WMO aanpassing is een bouwkundige aanpassing aan uw woning wanneer u een lichamelijke of geestelijke beperking heeft en wel graag in uw eigen huis kunt en wilt blijven wonen.

Maak direct een afspraak >

Aangepaste badkamer

Johan Seggers kan u helpen bij het verbouwen en installeren van de juiste WMO aanpassingen. Een aangepaste oftewel een levensloopbestendige badkamer is niet alleen praktisch maar is ook heel modern en mooi!

Zo kunnen wij een complete WMO badkamer voor u realiseren, maar ook losse onderdelen zoals:

  • Het installeren van een verhoogd closet
  • Het aanbrengen van wandbeugels en douchestoeltjes
  • Het plaatsen van een vlakke anti-slip douchevloer
  • Het installeren van een douchetoilet

 

Beugels in het toilet of badkamer

Voor extra ondersteuning kunnen wij u adviseren over het plaatsen van beugels in uw sanitaire ruimtes. Wat dacht een van een beugel naar het toilet zodat u gemakkelijker en veiliger kunt gaan zitten en opstaan. Maar ook voor in het badkamer tijdens het douchen kunnen wij een steun plaatsen waar u zich aan vast kan houden tijdens het douchen.

Douchewc

Een douchewc/douchetoilet kan u extra luxe bieden. In aanschaf is dit toilet iets duurder dan een normaal toilet, maar de douchewc kan u heel veel hygiëne en comfort bieden. Johan Seggers Installatietechniek verkoopt douchewc's van Geberit en Villeroy & Boch. Maak direct een afspraak met een WMO adviseur en laat u vrijblijvend adviseren.

Er zijn heel veel mogelijkheden voor WMO aanpassingen voor bij u thuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor bij u thuis te bespreken

Keuco badkamer

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak